Siguranta parteneriatului

siguranta_parteneriatuluiLider mondial in furnizarea de sisteme pentru ferestre si usi clasa A (conform SR EN 12608), VEKA este o companie cu o traditie de peste 40 de ani pe piata internationala. Inceputa ca o mica afacere de familie in zona Nord-Westfalia din Germania, grupul de companii VEKA a reusit sa devina, din 1969 si pana acum, o prezenta activa in peste 50 de piete nationale dispuse pe 4 continente. Ramasa in continuare o afacere de familie, grupul VEKA are in prezent peste 3500 de angajati la nivel mondial. VEKA se mandreste cu o fluctuatie foarte mica a personalului, loialitatea angajatilor si experienta acumulata de acestia in cadrul activitatii in companie ajutand la consolidarea si generarea unui portofoliu exceptional de produse si servicii.

Beneficiind de experienta acumulata pe piata internationala de-a lungul celor peste 40 de ani de activitate, VEKA si-a dezvoltat mecanismele prin care isi sprijina partenerii atat printr-un permanent schimb de informatii si know–how cat si prin instruire tehnica la nivel local si international si asistenta comerciala constanta. Pentru a veni in sprijinul partenerilor la nivel global, VEKA isi adapteaza si dezvolta permanent solutiile tehnice in scopul de a satisface nevoi specifice din toate zonele geografice sau climatice.

Producatorul de ferestre si usi este principalul nostru partener, si tratam cu maxima seriozitate angajamentul pe care ni-l asumam – sa oferim solutii tehnice, produse si servicii din cea mai inalta clasa de calitate, intr-un parteneriat sigur si stabil. De asemenea, indiferent de perioada in care producatorul realizeaza comenzile, poate avea siguranta unor stocuri acoperitoare astfel incat sa nu ramana descoperit in cazul unor lucrari de amploare cu termen de rezolutie rapid.

VEKA este Das Qualitätsprofil.