Calitatea clasei A

SL70_si_clasa_AVEKA inseamna calitate prin toate activitatile pe care le intreprinde. Incepand cu testarea materiei prime si a produsului in diverse stadii ale procesului de fabricatie, continuind cu indicatorii stricti de calitate sub care sunt prestate serviciile catre client si activitatile de logistica.

Calitatea unei ferestre se bazeaza pe stabilitatea profilului. Proportional cu aceasta, creste rezistenta la colturi si efectul antiefractie este mai sigur (datorita stabilitatii elementelor de feronerie), iar rezistenta in exploatare este garantata pentru o perioada indelungata de timp. Ferestrele si usile din profile VEKA sunt recunoscute pentru rezistenta deosebita datorata, in primul rand, faptului ca grosimea peretelui exterior de 3,0 mm (±0,2mm) respecta cu rigoare norma europeana pentru usi si ferestre (EN 12608) in clasa superioara de calitate: clasa A.

Clasa_A_vs_BDatorita constructiei mai robuste si a PVC-ului mai dur, tamplaria termoizolanta realizata din profile de clasa A se remarca totodata printr-o durata de viata mai mare fata de clasicul termopan. Profilul este coloana vertebrala a unei ferestre, trebuind sa sustina atat greutatea pachetului de sticla, cat si fixarea feroneriei. Astfel, datorita celor 3 mm de grosime a peretilor exteriori ai profilului, in conditii de folosire normala, tamplaria de clasa A poate avea o durata de viata estimata la peste 50 de ani. Un plus de valoare pentru arhitecti, constructori si, nu in ultimul rand, beneficiari finali, il reprezinta rezistenta profilelor colorate la curbare. 

VEKA este Das Qualitätsprofil.