Sporeste valoarea proiectului tau

blocSondajele efectuate in randul cumparatorilor de locuinte atesta o preocupare din ce in ce mai mare a acestora cu privire la elementele care "se vad". Astfel, intrebarile acestora nu mai sunt orientate doar spre structura imobilului sau despre materialele de constructii folosite, ci devin din ce in ce mai frecvente in zona clasei de izolare, solutiilor de incalzire, calitatii ferestrelor etc. In fond, beneficiarii unui proiect residential nu-si propun sa locuiasca in acel imobil o zi, o luna sau un an. Isi doresc o locuinta in care sa se simta acasa. Un spatiu individual care sa le ofere siguranta, caldura si liniste. Si toate acestea pentru multi ani.

VEKA vine in intampinarea acestor nevoi propunand solutii eficiente si fiabile intr-un raport calitate-pret corect. Notorietatea brandului VEKA la nivel mondial si national ofera dezvoltatorului un plus de imagine si siguranta in dezvoltarea si valorificarea proiectului. Istoria recenta confirma faptul ca asocierea brandului VEKA cu numele unor dezvoltatori de renume, a reprezentat o reteta de succes.

Nu in ultimul rand, fiabilitatea produselor VEKA anuleaza eventualele cheltuieli ulterioare datorate remedierilor sau reglajelor pentru usile si ferestrele montate. Mai mult, la momentul actual, VEKA dispune de capacitatea de a furniza solutii tehnice complexe, care sa ofere beneficiarilor finali o izolare termica si fonica optima, sa ii protejeze de forta naturii (vant, ploi puternice etc) sau de factorii infractionali si, mai mult decat atat, sa le ofere pe termen lung un confort personal. Astfel, atat pe cuprinsul intregului spatiu European, dar si in Romania, VEKA alege sa respecte cele mai stricte standarde de calitate si de izolare termica, prezente sau viitoare, norme ce vor fi valabile si peste ani (coeficient de transfer termic pornind de la Uw = 0,8 W/m2K).